Dokumentumok

Általános Szerződési Feltételek

Az Általános Szerződési Feltételek kivonatában megtalálja összefoglalva a vezetéknélküli internet szolgáltatással és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a szolgáltató és az előfizető jogait és kötelezettségeit és egyéb, a szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket.

LETÖLTÉS: ASZF Általános Szerződési Feltételek (2020 03.01.)

   

Gyermekvédelmi szűrőszoftverek:

Norton Family szűrőszoftver elérhetősége: https://onlinefamily.norton.com/ Dolphin Knight szűrőszoftver elérhetősége: http://dolphinknight.com/hu/

A veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről szóló kormányrendeletek módosításáról szóló 105/2021. (III. 5.) Korm. rendelet által módosított, a veszélyhelyzet ideje alatt digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről szóló 501/2020. (XI. 14.) Korm. rendelet alapján az alapfokú nevelés-oktatást folytató köznevelési intézményben digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve az alapfokú nevelés-oktatást folytató köznevelési intézményben digitális munkarendben tanító pedagógusok – igényük bejelentése esetén – ingyenes helyhez között internetszolgáltatásban részesülnek 2021 márciusában.

Az igénybejelentést 2021.03.07-2021.03.17 időszakban a szolgáltató részére kell eljuttatni.
A jóváírásra a 2021. április havi számlában kerül sor.

Az ingyenes internetre jogosult RUSY-NET ügyfelek az [alábbi dokumentum] kitöltésével jelezhetik igényüket az egy havi ingyenes internet szolgáltatásra.